home > over ct partners contact

Colet Teuben is op 1 september 2006 gestart met CT Organisatie. Al vroeg in haar loopbaan raakte ze geboeid door de vraag waarom sommige organisaties zo succesvol en innovatief waren, en andere niet. In de organisatie waar zij toen werkte, viel het haar op, dat de gezamenlijke missie daar een sterke binding gaf, ervoor zorgde dat werkprocessen goed op elkaar werden afgestemd en een constante kwaliteit naar de klant opleverde.
Door studie en latere ervaring in de meest uiteenlopende branches en op allerlei niveaus werd de kracht van de missie haar nog duidelijker en leerde ze dit te gebruiken in veranderingsprocessen.
Haar eigen missie is bijna vanzelfsprekend: de uwe helpen verwezenlijken.

CT Organisatie vertegenwoordigt een netwerk van plezierige, gelijkgestemde, deskundige mensen die op allerlei terreinen een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie:

Zij hebben ervaring in profit, overheid en not for profit zoals de horeca, brancheorganisaties, welzijn, omroepen, industrie, zakelijke dienstverlening, gemeentelijke organisaties en landelijke overheid.
Zonder uitzondering zijn zij open, respectvol, sensitief, nuchter en doelgericht.

Samen met u en andere betrokkenen vinden zij een antwoord op uw vraag.
Hun werkwijze is simpel: luisteren naar uw visie en gevoel, dit vertalen in een concreet plan en helpen bij het daadwerkelijk realiseren van het plan.